Propozycje menu na imprezę weselną

Powitanie chlebem i solą

Szampan
Na ciepło:

  • Rosół z makaronem
  • Kotlet po szwajcarsku
  • Befsztyk z polędwiczki wieprzowej
  • De Volaille
  • Tradycyjny schab panierowany
  • Kaczka pieczona
  • Steki z łososia

Dodatki

  • Surówka z marchewki, kapusty białej, selera
  • Jarzyna ciepła: marchewka z groszkiem, kapusta czerwona zasmażana
  • Ryż czerwony, ziemniaki gotowane, ziemniaki zapiekane, frytki

Deser

  • Lody z owocami
  • Owoce
  • Ciasta – sernik, szarlotka, metrowiec, snikers, śliwkowe
  • Kawa, herbata
  • Tort

Napoje zimne (mieszane) po 1 L na os.
Alkohol 0,5 L na parę
Zakąski

  • Łosoś w galarecie
  • Śledzik w trzech smakach
  • Karkówka z chrzanem
  • Zawijańce wieprzowe
  • Pierś z indyka z wędzonym łososiem
  • Rolada z kurczaka z sosem żurawinowym
  • Skrzydełka faszerowane
  • Sałatka grecka
  • Sałatka z kurczakiem
  • Łosoś wędzony
  • Ogórki, grzybki, papryka
  • Pieczywo, masło
  • Barszcz z pasztecikiem

Koszt: 175,-zł od osoby


Powitanie chlebem i solą

Szampan
Na ciepło:

  • Rosół z makaronem
  • Kurczak w potrawce
  • Befsztyk z Pol. wołowej
  • De Volaille
  • Tradycyjny schab panierowany
  • Piersi z kaczki

Dodatki

  • Surówka z marchewki, kapusty białej, selera
  • Jarzyna ciepła: marchewka z groszkiem, kapusta czerwona zasmażana
  • Ryż, ziemniaki gotowane, ziemniaki zapiekane, frytki

Deser

  • Szarlotka z pieca
  • Owoce
  • Ciasta – 5 rodzai
  • Kawa, herbata
  • Tort

Napoje zimne (mieszane) po 2 L na os.
Alkohol 0,5 L na parę
Zakąski

  • Deska wiejska
  • Palia alpejska w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Schab ze śliwką
  • Pierś z indyka z wędzonym łososiem
  • Rolada z kurczaka z sosem żurawinowym
  • Tatar wołowy
  • Śledzik w oleju
  • Sałatka jarzynowa
  • Węgorz wędzony
  • Ogórki, grzybki, papryka
  • Pieczywo, masło
  • Forszmak

Koszt: 200,-zł od osoby


Powitanie chlebem i solą

Szampan

Na ciepło:

  • Rosół z makaronem
  • Kurczak w potrawce
  • Zrazy wołowe
  • Kotlety węgierskie
  • Schab zapiekany z ananasem
  • Szaszłyk z polędwiczki wieprzowej

Dodatki

  • Surówka z buraczków, kapusty białej, selera
  • Jarzyna ciepła: marchewka z groszkiem, warzywa gotowane
  • Ryż, ziemniaki gotowane, ziemniaki zapiekane, frytki

Deser

  • Torcik lodowy
  • Owoce
  • Ciasta – 5 – rodzai
  • Kawa, herbata
  • Tort

Napoje zimne (mieszane) po 2 L na os.
Alkohol 0,5 L na parę
Zakąski

  • Deska wiejska
  • Łosoś z paluszkiem krabowym
  • Pstrąg w galarecie
  • Zawijańce wieprzowe
  • Kaczka faszerowana
  • Roladki z indyka z salami
  • Polędwica Czarnolas
  • Skrzydełka faszerowane
  • Śledzik w puchu
  • Sałatka z kurczaka
  • Węgorz wędzony
  • Ogórki, grzybki, papryka
  • Pieczywo, masło
  • Dzik pieczony
  • Strogonoff

Koszt: 230,-zł od osoby

Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Zamknij